Lunchen in Hilversum?

Ontdek Brasserie Zonnestraal! Op een unieke locatie, landgoed Zonnestraal.

Landgoed Zonnestraal

Meer weten over de historie van het landgoed?

Trouwen in Hilversum?

Op een unieke locatie, landgoed Zonnestraal

In het gerestaureerde hoofdgebouw ontvangen wij u en uw gasten graag in een authentieke en sfeervolle ambiance van licht, lucht en transparantie.
Niet zomaar een locatie, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor gasten met enerzijds gevoel voor architectuur, landschap en historie en anderzijds gewend aan hoogwaardige dienstverlening.
Een congres, een trendy party, een diner of creatieve workshop op deze verrassende locatie is al bij voorbaat geslaagd. Niet alleen door de transparante sfeer, uitstraling en karakter van het monument, maar ook door de gastvrijheid, flexibiliteit en originele culinaire diensten. De gast die kiest voor Zonnestraal, kiest voor een inspirerende ruimte en een professioneel verzorgd evenement op maat, of u nu een kleine vergadering of een groots diner organiseert.

Catering

Een congres, een trendy party, of een diner op deze verrassende locatie is al bij voorbaat geslaagd. Niet alleen door de lichte sfeer, uitstraling en karakter van het monument, maar ook door de gastvrijheid, flexibiliteit en originele culinaire diensten. Wie kiest voor Eevntcentrum Zonnestraal, kiest voor een inspirerende zaal en een professioneel verzorgd evenement op maat, of u nu een kleine vergadering of een groots diner organiseert.


Wij maken graag voor u een op maat gemaakte offerte naar uw specifieke wensen!
Meer informatie of reserveren?

Telefoon: 035 5385402
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de website van Eventcentrum Zonnestraal

Op Avontuur

Speurtochten (kinderen 6-11 jaar)

Gratis af te halen bij Brasserie Zonnestraal

Geocache (alle leeftijden)

Download de app op : geocaching.com

Zonnestraal app

Download hier de app

Serie verhalen over Zonnestraal

Zonnestraal 90 jaar: Wie is die Henri ter Meulen eigenlijk?

Brasserie Zonnestraal is gevestigd in het Henri ter Meulen Paviljoen. Wie is Henri ter Meulen eigenlijk? 

Er was eens een vooraanstaande Delftse hoogleraar Scheikunde, Henri ter Meulen genaamd. Op een dag werd hij opgezocht door een oude vriend, Jan van Zutphen. Deze zat nogal in de rats en had dringend Henri’s hulp nodig. Om zijn Koperen Stelen Fonds van nieuwe middelen te voorzien, moest en zou hij zuiver diamantstof verkrijgen uit het zwarte stof dat overbleef van het bewerken van diamanten. Het was nog niemand gelukt en zijn laatste hoop was een geniaal inzicht van Ter Meulen. Zou hij de code kraken? Dit verhaal leest als een sprookje, toch is het echt gebeurd.

Lees meer....