Lunchen in Hilversum?

Ontdek Brasserie Zonnestraal! Op een unieke locatie, landgoed Zonnestraal.

Landgoed Zonnestraal

Meer weten over de historie van het landgoed?

Trouwen in Hilversum?

Op een unieke locatie, landgoed Zonnestraal

U heeft binnenkort iets te vieren?! Een jubileum, verjaardag, of geboorte of u wilt gewoon graag een knalfeest geven? Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in onze brasserie op het Landgoed Zonnestraal.

Wij hebben meerdere arrangementen samengesteld. We hopen dat dit een goede indruk geeft van de vele mogelijkheden op onze locatie.

Indien u liever een offerte op maat wenst te ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 035-5385402 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Het team van Brasserie Zonnestraal staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie kunt ook altijd even langs komen, de koffie staat altijd klaar voor u. Benieuwd naar onze arrangementen? Bekijk deze hier.

 

Zaal huren?
Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om een zaal te huren. Bekijk onze arrangementen of vraag ons telefonisch (035-5385402) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden.

Op Avontuur

Speurtochten (kinderen 6-11 jaar)

Gratis af te halen bij Brasserie Zonnestraal

Geocache (alle leeftijden)

Download de app op : geocaching.com

Zonnestraal app

Download hier de app

Serie verhalen over Zonnestraal

Zonnestraal 90 jaar: Wie is die Henri ter Meulen eigenlijk?

Brasserie Zonnestraal is gevestigd in het Henri ter Meulen Paviljoen. Wie is Henri ter Meulen eigenlijk? 

Er was eens een vooraanstaande Delftse hoogleraar Scheikunde, Henri ter Meulen genaamd. Op een dag werd hij opgezocht door een oude vriend, Jan van Zutphen. Deze zat nogal in de rats en had dringend Henri’s hulp nodig. Om zijn Koperen Stelen Fonds van nieuwe middelen te voorzien, moest en zou hij zuiver diamantstof verkrijgen uit het zwarte stof dat overbleef van het bewerken van diamanten. Het was nog niemand gelukt en zijn laatste hoop was een geniaal inzicht van Ter Meulen. Zou hij de code kraken? Dit verhaal leest als een sprookje, toch is het echt gebeurd.

Lees meer....