Brasserie Zonnestraal is een unieke locatie die zich kenmerkt door de mooie natuur en ruimte om zich heen. Hier kunnen onze gasten dagelijks terecht voor een heerlijk kop koffie, lunches en borrel. In het gebouw naast ons gelegen is een prachtige ruimte met groot balkon met uitzicht over de hei. Deze ruimte kenmerkt zich door de vele glazen ramen en wordt gebruikt voor congressen, bruiloften, feesten, evenementen en diners van 20 tot 200 personen. Wij hebben een gezellig, enthousiast en dynamisch team. Door de vele mogelijkheden bij ons is elke dag weer anders!

Wat houdt het werk in:
Het gaat om een productieve functie als medewerker bediening op Brasserie Zonnestraal. Je wordt ingewerkt om zelfstandig en in teamverband in de Brasserie als gastvrouw/gastheer te werken. In overleg wordt er gekeken wanneer je beschikbaar bent en heb je de mogelijkheid om jezelf in te roosteren via de app. Werkzaamheden zijn zowel op werkdagen als in het weekend. Je bent klantvriendelijk en representatief, toont interesse in onze gasten en hebt een luisterend oor.

Wat bieden wij jou:
- Goede salariëring

Deze functie vereist van jou: 
- Ervaring in de horeca 
- Flexibiliteit in aanwezigheid

Zijn dit jouw kwaliteiten: 
- Samenwerken en energiek
- Initiatief en flexibel
- Zelfstandigheid
- Kwaliteit- en klantgericht
- Representatief en communicatief vaardig

Ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan snel jouw motivatiebrief voorzien van CV en foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze parttime functie is ideaal voor bijvoorbeeld studenten en moeders.

Heb jij passie voor de horeca? Ben je parttime beschikbaar? En wil je werken in een bijzondere, sfeervolle omgeving? Dan verwelkomen wij jou misschien binnenkort als bedieningsmedewerker in ons team! Deze veelzijdige baan is ideaal te combineren met studie of gezin, want jouw werktijden bepalen we in overleg.

Wie ben jij?
Daar zijn wij heel benieuwd naar…
In ieder geval vinden wij het fijn om kennis te maken met een spontane en enthousiaste collega met oog voor detail. Daarnaast heb je een sterk gevoel voor gastvrijheid en een dienstverlenende instelling. Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt in de horeca, maar dat is geen absolute vereiste. Enthousiasme en leergierigheid vinden wij belangrijker. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om ook tijdens avonduren en weekenden te werken. Je woont bij voorkeur in een straal van 20 km rond Hilversum en beschikt over eigen vervoer.

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde bij Brasserie Zonnestraal! Bij ons zul je je geen moment vervelen. Je houdt onze ontvangstruimtes netjes, helpt met de voorbereidingen voor diners en partijen, bedient onze gasten in de daghoreca, bent gastvrouw/heer tijdens bruiloften en andere partijen en ontvangt en begeleidt onze vergadergasten. En dat alles doe je met veel enthousiasme en een stralende lach.

Soort dienstverband: Deeltijd

Ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan snel jouw motivatiebrief voorzien van CV en foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op Avontuur

Speurtochten (kinderen 6-11 jaar)

Gratis af te halen bij Brasserie Zonnestraal

Geocache (alle leeftijden)

Download de app op : geocaching.com