Lunchen in Hilversum?

Ontdek Brasserie Zonnestraal! Genieten van een overheerlijke lunch op Landgoed Zonnestraal.

Trouwen in Hilversum?

Op een unieke locatie, landgoed Zonnestraal

Landgoed Zonnestraal

Meer weten over de historie van het landgoed?

Op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 10.00 tot 17.00 heten wij u van harte welkom bij Brasserie Zonnestraal.
Brasserie Zonnestraal is een gezellige brasserie dat zeer modern is ingericht en toch volop geschiedenis uitstraalt. Gelegen midden in de natuur, op landgoed Zonnestraal, kunt u alle drukte van de randstad even helemaal vergeten en genieten van de rust dat het prachtige landgoed uitstraalt.


U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijke verzorgde lunch, maar ook voor een lekker kopje koffie of thee met een overheerlijk gebakje. Wilt u een gezellige High Tea met vriendinnen houden? Ook dit kan allemaal geregeld worden bij ons! 

Direct zien wat wij u kunnen bieden? Bekijk onze heerlijke menukaart.

Afbeeldingsresultaat voor menu  png
                    

Zakelijke Gasten:

U kunt bij ons ook terecht voor (zakelijke) evenementen, feestjes, recepties, congressen, Tv opnames.
Bent u van plan om te gaan trouwen? Ook Op Landgoed Zonnestraal bieden wij u alle mogelijkheden om de hele dag op één locatie met al uw gasten door te brengen.
Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt zodat u optimaal kunt genieten van de mooiste dag van uw leven.

Voor meer informatie hierover neem een bezoek aan onze evenementen website: 
Eventcentrum Zonnestraal

Op Avontuur

Speurtochten (kinderen 6-11 jaar)


Gratis af te halen bij Brasserie Zonnestraal

 

 

Serie verhalen over Zonnestraal

Zonnestraal: sanatorium voor iedereen

Zonnestraal bestaat dit jaar 90 jaar. Al vanaf de bouwtijd in de periode 1928-1931 was Zonnestraal bekend vanwege de prachtige moderne architectuur en vooruitstrevende medische aanpak. Maar het was geenszins het eerste Nederlandse sanatorium voor tuberculosepatiënten. In het Zwitserse bergdorp Davos, de tbc-hoofdstad van Europa, werd in 1897 het eerste Nederlandse sanatorium opgericht. In Nederland werd in Heiloo het eerste echte sanatorium geopend in 1898. Dertig jaar later werd in Zonnestraal alle opgedane kennis om tbc te bestrijden samengebracht, en het experiment niet geschuwd. 120 jaar later blijkt Zonnestraal op wereldschaal een uniek monument van de bestrijding van de ziekte die nog steeds wereldwijd vele slachtoffers eist.

Lees meer....

Kado  suggestie!!